Sexy Santa is coming to town..

november 9. 13:47 Petra
Idén legyél Te a meglepetés a fa alatt!
Hohohó..újra a városba érkezik a nagyszakálú Télapó és keresi a legszexibb krampusz hölgyeket! Ha uncsi a csoki Miku és a minivirgács, akkor idén légy Te a meglepetés a fa alatt! Profi fotók Mikulás jelmezben, szuper koreográfia és remek hangulat vár a Dollhouse Pest Stúdióban 2017-ben is!

Idén többféle workshoppal készülünk Nektek, hogy mindenki megtalálja a számára legkedvesebb mozgásformát. Szeretnéd egy érzéki széktánccal vagy ölbetánccal meglepni a párod? Megmutatnád, hogy hogyan twerkel egy igazi krampuszlány? Esetleg egy szexi vetkőzéstechnika workshopon vennél részt? Mi mind a négy óratípussal készülünk Nektek! A workshop végén ugyanis egy profi fotós örökíti meg a szettet, de ha szeretnétek, akár több kép készítésére is lehetőség nyílik.

Az óra trénere: Nemesvári RudolfCofi Krisztina
Időpont: 2017.november 25.

13.00-14.30: Sexy Santa workshop I. - chairdance
14.45-16.15: Sexy Santa workshop II. - lapdance

16.30-18:00: Sexy Santa workshop III. - twerk

18.15-19:45: Sexy Santa workshop IV. - showgirl poledance - az itt tanult koreográfiát videóra vesszük és ajándékként átadhatod a párodnak.

Felszerelés: mikulás jelmez (piros bugyi vagy short, piros felső, sapka), magassarkú

Ár: 5.000 Ft/fő

Az órarend a jelentkezések függvényében alakul ki. Az ár egy darab retusált fotót tartalmaz. Természetesen további képek igénylésére is van lehetőség, ebben az esetben minden további kép 1000 Ft-ba kerül, de minimum 3 képet szükséges rendelni.

Jelentkezés: pest@rudtanc.hu
Jelentkezés határideje: 2017.11.20